KL-POP VOLUME 1 : HIP HOP AWAM ( AKAN DATANG )

KL-POP VOLUME 1 : HIP HOP AWAM ( AKAN DATANG )

4/14/11

SIAPA AKU TANPA KAMU

Seketika termenung kat studio terus terasa macam nak buat lagu untuk isteri Cat. Jadi Cat pun ajak Aye untuk sama menulis. Aye arrange lagu nie dengan baiknya dan lagu ini disiapkan dalam masa 4 jam dan mr. illegal mixing 1 jam.
Setakat nie buat setengah dulu sebab nak buat lagu untuk theme song tele untuk TV9 bertajuk
DIARI SUAMI 9 BULAN...
lakonan: Cat Farish, Kamal Adli, Yana dan Intan Ladyana

ditayangkan pada 22 April nie jam 9 pm katanya.
tengok ya semua

TAJUK LAGU
Siapa Aku Tanpa Kamu

tgk kat you tube kita org k

2 comments:

  1. ape youtube link korg ea??xjmpe2,,heheh

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/user/KLPopTeeVee

    ReplyDelete